sponsors

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3170 of /home/swtails/domains/theswingingtails.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/swtails/domains/theswingingtails.be/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2396 of /home/swtails/domains/theswingingtails.be/public_html/includes/menu.inc).

Wedstrijden en verbonden

Wij als Swinging Tails hebben gekozen onafhankelijk te blijven, dit wil zeggen, wij werken niet onder de vlag van enig verbond. Wij hebben slechts één visie, dogdance is voor iedereen en voor elke hond toegankelijk, ongeacht ras of leeftijd, ongeacht onder welke vlag iemand wenst te huizen.

Wij trainen dus met iedereen die bij ons wil trainen. Wij gaan dus op demo met iedereen die ons wil vergezellen. Wij wensen collega's te zijn van iedereen die dezelfde passie koestert als wij. Wij sluiten noch mensen noch honden uit op basis van afkomst.

Mensen die wensen wedstrijden te spelen dit is geen probleem voor ons, zij zijn ook vrij te kiezen bij wie en waar ze dit doen. Wij wensen hier geen enkele invloed op uit te oefenen.

Om wedstrijd te kunnen spelen zullen zij zich dan wel nog dienen aan te sluiten bij een door een verbond erkende club. Op de Hondenschool waar wij huizen is hiervoor ook mogelijkheid voor de gene die dit wensen.
Wij kunnen jullie de tools aanbieden wat je moet doen, maar de actie's dienen door de persoon zelf ondernomen te worden wij kunnen alleen de nodige info bezorgen.


De hond hoeft geen verbond en ook geen geld, het is de fun en het plezier wat telt!

In België zijn er een 3-tal verbonden waar dogdance een erkend discipline is, hieronder vinden jullie de links waar jullie eventueel wedstrijddata, uitslagen, reglementen en info kunnen vinden:

KKUSH - sectie 5B

VOE

VFH