sponsors

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3170 of /home/swtails/domains/theswingingtails.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/swtails/domains/theswingingtails.be/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2396 of /home/swtails/domains/theswingingtails.be/public_html/includes/menu.inc).

Lesmomenten

Op deze pagina geven wij graag door wanneer onze lessen doorgaan. De lesmomenten staan onderaan deze pagina, maar eerst wat algemene info.

Iedereen is welkom, maar als nieuwkomer is het best dat alvorens je ons komt vervoegen je toch best even contact met ons opneemt.

We verkiezen dat onze nieuwe pupillen al een basis gehoorzaamheid hebben in die zin dat de houdingen gekend zijn en dat ze makkelijk bij de baas blijven.
We werken bijna altijd los dus is het ook vereist dat indien een hond problemen heeft met agressiviteit dat deze eerst ingetoomd worden.

Tijdens de les zullen bepaalde oefeningen in groep worden aangeleerd, doch we proberen onze groepen beperkt te houden zodat ook iedereen minstens wekelijks wat persoonlijke opvolging kan genieten. Iedereen zal opgevolgd worden op basis van werkingsfiches zodat basisoefeningen die nog niet gekend zijn regelmatig terug aan bod komen,minstens in het individuele gedeelte.

We bevelen aan dat iedereen voor minstens één van de twee methodes kiest waar wij ons op baseren, namelijk clicker of sats om te voorkomen dat er te veel achterstand komt bij het aanleren van nieuwe oefeningen.

Wij hebben heden een onderscheid in 3 klassen, dus 3 groei niveau's.

Al onze dansers starten in de beginnersklasse. Hier leren we hun de aandachts- en de basisoefeningen aan.

Wanneer mensen zich klaar voelen om in de routineklas te trainen,dit wil zeggen ,dat ze aardig wat basisoefeningen kennen en zelfs zonder te veel gebaren en snoep, dan kunnen ze overgangsproef doen om naar de gevorderdenklas te gaan. Deze proef bestaat uit het brengen van een eenvoudige routine op muziek.

Om verder te gaan naar de laatste klasse, de vergevorderden klasse, zullen mensen aangemoedigd worden om wedstrijd te gaan spelen onder een verbond naar keuze. Wanneer zij in de beginnersklasse 3 x 8 hebben behaald staan de deuren open voor hen om de voorlopig hoogste klas te vervoegen.

Wie wenst in te schrijven voor een les, ook al is dit zijn vast lesuur verzoeken we om online op de website zijn komst te registreren om op die manier zichtbaar te maken of de klas volzet is voor een bepaalde dag of niet. Op die manier kunnen andere mensen soms de kans krijgen om eens op een andere dag te komen dan op hun vaste lesdag. Wanneer dus op een bepaalde dag (de dag zelf) geen zes registraties zijn, zijn ingeschreven leden vrij om zich bij in te schrijven tot het maximum van zes is bereikt.

Wij trainen en coachen op zaterdagvoormiddag volgende klassen:

Beginnersklas: van 09u30 tot 10u30
Heelwork en freestyle : van 10u30 tot 11u30

Wij trainen en coachen op maandagavond volgende klassen:

Juniorsklas: van 18u40 tot 19u30
Beginnersklas: van 19u30 tot 20u30
Gevorderdenklas: van 20u30 tot 21u30